Nu ne crede pe cuvânt!

2

La TraducemBine ne străduim să fim receptivi și să livrăm serviciile optime în timpul cel mai scurt. Credem că facem o treaba bună, dar nu ne crede pe cuvânt. Citește unele dintre comentariile clienților nostri.

„Loreal Romania colaborează de câțiva ani cu Traducembine,  iar seriozitatea și promptitudinea serviciilor și ale personalului ne-au convins de faptul că sunt un partener de încredere pentru orice companie interesată de servicii de traduceri.” 

Product Manager, La Roche-Posay, L’Oreal Romania

 

„Gorenje Romania colaborează de mulți ani cu firma Traducembine. În această  perioadă, aceasta s-a dovedit a fi un partener de încredere, răspunzând de fiecare dată cerințelor noastre cu seriozitate și promptitudine. De cele mai multe ori solicitările noastre au avut caracter de urgență, iar Traducembine ne-a fost de un real sprijin. Recomandăm cu încredere serviciile celor de la Traducembine pentru orice companie interesată de servicii de traduceri!”

Deputy General Manager, Gorenje România

 

Colaborarea cu TraducemBine a fost una de succes pentru noi din punct de vedere al costurilor, timpului și calității serviciilor oferite. Am fost plăcut impresionată de profesionalismul și promptitudinea membrilor echipei cu care am colaborat.

Project Manager, Ipsos Research

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *