Testimoniale

Suntem convinși că pentru orice problemă există o soluție! Scopul nostru este să transformăm imposibilul în posibil pentru clienții noștri!

Colaborarea noastră cu Traducembine a fost una foarte reușită, atât în ceea ce privește costul, dar și timpul de livrare și calitatea serviciilor. Am fost plăcut impresionați de profesionalismul și promptitudinea echipei cu care am colaborat.

Project Manager, Ipsos Research

Pe întreaga durată a colaborării noastre, pot spune cu sinceritate că sunteți acolo de fiecare dată când avem nevoie de voi. Apreciez foarte mult faptul că putem conta pe serviciile voastre, oferite la standardele așteptate și întotdeauna la termen. Cred că aceste condiții sunt esențiale în orice tip de colaborare. Nu este ușor să performezi și să reziști într-o piață mereu în schimbare și vă felicit pentru cei 10 ani de activitate.

Country Study Manager, Roche Romania

Greentek colaborează cu Traducembine încă de la începutul anului 2015 și suntem fericiți că i-am ales pe ei.

Suntem mulțumiți de calitatea serviciilor și de promptitudinea echipei Traducembine. Echipa răspunde foarte repede solicitărilor și este întotdeauna gata să ne ajute, iar atitudinea lor proactivă aduce cu siguranță valoare adăugată serviciilor primite.

Recomandăm firma Traducembine tuturor companiilor care apreciază aceste aspecte într-o relație de colaborare: dorința de a ajuta clientul, dedicare și calitatea muncii, genul de companie care știe cum să păstreze echilibrul dintre calitate și valoare. Dedicarea este cel mai bun cuvânt care să descrie compania Traducembine și munca acesteia.

CEO, Greentek Lighting

Colaborăm cu Traducembine de peste 4 ani și s-a dovedit a fi un partener pentru traduceri de foarte mare încredere. Ne-au ajutat să localizăm cu succes materialele nostre de publicitate și marketing în mai multe țări, ajutând brandul nostru să se extindă la nivel global.

Îi recomandăm cu siguranță pentru servicii de traducere și localizare.

CEO, Valvis Group (Aqua Carpatica)

L’Oreal Romania lucrează cu Traducembine de mai mulți ani iar disponibilitatea și promptitudinea serviciilor și a echipei ne-au convins că sunt un partener de încredere pentru orice companie interesată de servicii de traducere.

Product Manager, La Roche-Posay, L’Oreal Romania

Gorenje Romania colaborează cu Traducembine de peste 8 ani. În toată această perioadă au dovedit că sunt un partener de încredere, îndeplinindu-ne toate așteptările noastre cu implicare și promptitudine. De cele mai multe ori, solicitările noastre au un grad ridicat de urgență iar Traducembine a dovedit un real suport de fiecare dată. Recomandăm cu căldură serviciile companiei Traducembine.

Deputy General Manager, Gorenje Romania
50.000.000+

Cuvinte traduse

12+

Ani de experiență

180

Combinații de limbi

1.200+

Clienți mulțumiți