Servicii de traducere din domeniul medical și farmaceutic

Știm cât de importante și sensibile sunt traducerile medicale și din acest motiv am recrutat traducători cu calificările specifice și expertiza corespunzătoare pentru a folosi corect terminologia de specialitate și a le oferi clienților noștri servicii de calitate. Putem oferi traduceri din specializări diferite: toate specilizările din chirurgie și medicină, diagnosticare, statistică, medicină veterinară, industrie medicală, echipamente medicale etc.

Conținutul din domeniul farmaceutic presupune o traducere clară, corectă, coerentă și consecventă, deoarece atât consumatorii, cât și profesioniștii din domeniul de sănătate depind de informațiile traduse, dar și companiile farmaceutice care doresc să-și extindă afacerea la nivel internațional.

Tipuri de documente din domeniul medical și farmaceutic pe care le-am tradus:

Medical: fișe de extenare, rezultate analize și investigații, documente pentru asigurări medicale, protocoale clinice, publicații medicale.

Farmaceutic: articole științifice, buletine farmaceutice, formulare de consimțământ informat, fluturași, manuale laboratoare de studiu, protocoale, rapoarte studii clinice, reglementări în domeniu, legislație în domeniu, studii de piață etc.