Limbile cel mai frecvent solicitate:

Cu o echipă de peste 500 de traducători colaboratori activi, români și străini, bine pregătiți și cu o experiență bogată în traduceri specializate, putem acoperi o foarte mare varietate de limbi.

Mai jos puteți regăsi o listă cu unele dintre cele mai solicitate limbi, însă aceasta nu este limitativă.

Afrikaans Albaneză
Arabă Bielorusă Bosniacă Bulgară Chineză
Croată Cehă Daneză Olandeză Engleză Estonă Finlandeză
Flamandă FrancezăGermană Greacă Ebraică Hindi Maghiară
Italiană Japoneză Coreeană Latină Letonă Lituaniană Macedoniană
Norvegiană Persană Polonă Portugheză Română Romani Rusă
Sârbă Slovacă Slovenă Spaniolă Suedeză Turcă Ucrainiană

Scroll left and right on mobile

Limbi

Lucrăm cu o echipă de peste 2000 de traducători nativi din toată lumea, astfel încât putem oferi servicii de traducere în peste 55 de limbi.

Suntem furnizor de încredere pentru Comisia Europeană având contracte pentru mai mult de 20 de limbi europene, cu o experiență vastă în proiecte de traducere din toate limbile europene, dar și limbile arabe și asiatice, cu proiecte multiple de localizare pe piețele străine.

Dacă nu găsiți limba care vă interesează în listă, vă rugăm să ne contactați direct și vom reveni către dumneavoastră cu cea mai bună soluție în cel mai scurt timp.

Pregătirea și calificările profesionale ale traducătorilor și experților noștri lingvistici

Traducătorii noștri sunt selectați cu foarte mare atenție, parcurgând un proces de testare și verificare foarte riguros. Aceștia sunt vorbitori nativi în limba țintă și aparțin zonei sau regiunii unde se vorbește limba țintă.

Pe parcursul procesului de recrutare, verificăm experiența și calificarea tuturor traducătorilor și experților lingvistici în domeniul lor de specializare. După verificarea experienței, toți candidații sunt rugați să parcurgă un test foarte complex și relevant pentru specializarea lor.