’Localizarea unui site e un serviciu diferit față de traducerea acestuia?’’, ne întreabă o parte din clienții noștri.

Atunci când traduci un web-site, traduci conținutul aceluia țînând cont de context, dar nu intervii foarte mult iar traducătorul nu își ia posibilități de adaptare. Se crează o punte între cele două limbi sau dialecte.

Însă, localizarea unui website e un proces mult mai complex,  efectuat de traducători nativi pieței locale.

Este procesul prin care adaptăm conținutul acestuia la limba vorbitorului nativ, cultura acestuia și obiceiurile ce se practică în regiunea publicului țintă. Prin procesul de localizare lingvistică a materialului se modifică mesajul inițial, adaptându-l regiunii adresate.

De ce nu o simplă traducere, ci localizarea site-ului tău?

Astăzi, internetul face din globalizare o realitate, iar oportunitățile de scalare globală reprezintă adaptarea site-ului sau magazinului tău online la o scară mult mai largă.

Prin localizarea acestuia probabilitatea de a atinge scopul creării este una mult mai mare.

Pentru o localizare corespunzătoare a site-ului web este nevoie de traducători nativi experimentați, o tehnologie up-to-date care să poată servi conținutului localizat potrivit pentru publicul țintă. La toate acestea se adaugă fluxuri de lucru bine stabilite și capacitatea de a gestiona traducerile pentru publicare, și actualizarea lor cu ușurință.

Avantajele utilizării localizării site-uri:

  • Crește încrederea-limba și regionalismele conținutului asigură autenticitatea și îi fac pe consumatori să simtă că experiența site-ului a fost concepută exact pentru ei;
  • Optimizează căutarea online pentru compania ta– Poziționarea prezenței dvs. online nu se limitează la ceea ce clienții pot citi pe site-ul dvs. web. Cu soluția de traducere potrivită, totul poate fi localizat: imagini, fișiere PDF dinamice, rețele sociale etc. La acestea se adaugă optimizarea folosirii cuvintelor cheie și obținerea unor rezultate mai bune de căutare a afacerii;
  • Consistență mărită a brandului– Traducerea site-urilor web pentru piețele dvs. globale vă oferă control deplin asupra mesajului dvs. și oferă o experiență consistentă pe toate piețele. Este  mult mai ușor să vă asigurați că mesajul dvs. este comunicat așa cum doriți, mai degrabă decât comunicat greșit de către companii sau agenții externe.

Trecerea companiei dumneavoastră la una globală merită cea mai bună prezență digitală posibilă, iar Traducem Bine este partenerul ideal pentru a asigura un conținut clar și eficient.

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *